+46 727 202 056 info@smabatshamnen.se

KRANEN

 

Kranen kan lyfta upp till 20 ton.

Kranen kan bokas här.

Krantaxa 2022.

Småbåtshamnen investerar i ett nytt system för hantering av våra båtar. Kranen är på plats och har fungerat mycket bra. Den hydrauliska Roodbergtrailern är också på plats. Trailern transporterar båtar upp till 20 ton till och från kranen. Vidare har vi nu 150 vaggor i varierande storlek, 3 ton, 6 ton, 12 ton, 15 ton samt 18 ton. Vaggorna kan hyras över vintern eller per vecka på sommaren. Vi fortsätter utbyggnaden i den takt som finanserna tillåter.

Vaggorna kan inte bokas på bokningssidan, det sker tills vidare manuellt.

Man kan sätta upp sig på väntelista för vinterhyra av vagga. På grund av stort intresse och begränsat antal kan vi inte bekräfta en vintervagga direkt. Anmälan här.

Den som har eller har haft vintervagga är inne i systemet och får vintervagga även nästa vinter. Viktigt att meddela om man inte ämnar utnyttja vintervagga så att denna kan gå vidare till nästa.

 

 

 

 

BÅTBOTTENTVÄTTEN

 

Båtbottentvätten har drabbats av ett flertal driftstörningar som medför att vi tills vidare ställt av maskinen. Nu utreds hur tvätten kan åtgärdas och förbättras för att den åter skall bli operativ.

Ett bra alternativ för den som inte vill måla botten med giftfärg är vår nya 20 tons kran som kan bokas här.